Top
NOVY 801400 Uitblaasbox WIT rooster, Aansluiting diameter 125mm
  • NOVY 801400 Uitblaasbox WIT rooster, Aansluiting diameter 125mm
318,00
per stuk
Verwachte levertijd: 4 werkdagen


Nieuw is de mogelijkheid om te kiezen voor een uitblaasbox als recirculatieoplossing, zoals bij de plafondunit Exclusive uit de Novy collectie. Deze uitblaasbox is de ideale oplossing om van een plafondunit of inbouwunit een goedwerkende recirculatie-afzuigkap te maken. De box kan in een bestaande structuur in wand of plafond en uiteraard in de zelf ontworpen schouw worden ingebouwd.
 
Het ontwerp van de box is doordacht in alle opzichten, zowel in design als in technologie. Afhankelijk van het type afzuigkap heeft u de keuze uit twee modellen en een of twee kleuren (rvs, wit).

Compact, eenvoudig te installeren en voorzien van Monoblock recirculatiefilter, dat zo is ontworpen dat het zorgt voor een efficiënte afzuiging, een uitstekende geurabsorptie en een beperkt geluidsniveau. Het Monoblock recirculatiefilter filtert op effectieve wijze de geuren uit de kookdampen. De box brengt vervolgens de gefilterde lucht weer terug in de keuken. 
 
De ingenieuze labyrintstructuur van het filter garandeert een goede doorstroom van lucht. Dit resulteert in een efficiënte afzuiging en een beperkt geluidsniveau. Ook bij een hoge luchtvochtigheid zorgt de structuur van het filter voor een uitstekende geurabsorptie. Het filter kent een lange levensduur en kan tot 12x geregenereerd worden. 


Artikelnummer: 563-80019
Wat vind jij hiervan? (0)
Type de code over